Stage, BBL, werkervaringsplaats bij de gemeente Eindhoven

Lijkt de gemeente Eindhoven je een boeiende organisatie voor een stage, een BBL leerwerkplek of een werkervaringsplaats? Dan horen we graag van je!

Zo solliciteer je voor een stage of een BBL-leerwerkplek

Heb je interesse in een leuke stage bij de gemeente Eindhoven? Kijk op het vacature-overzicht voor de actuele stagevacatures. Staat er iets voor je bij? Solliciteer via de sollicitatiebutton in de vacature en je krijgt na je ontvangstbevestiging binnen enkele weken bericht of je uitgenodigd wordt op gesprek. Staat er geen passende stagevacature bij? Dat betekent dat we momenteel geen mogelijkheden hebben. 

Wil je op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak dan een vacature alert aan. Die vind je onder aan de vacaturepagina.

Stagiaires van de gemeente Eindhoven springend op stadhuisplein

Zo solliciteer je voor een werkervaringsplaats

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkervaringsplaatsen@eindhoven.nlWe kijken of jouw wensen aansluiten bij onze mogelijkheden en laten je weten of er mogelijkheden voor je zijn.

Vragen over stage lopen of een leerwerkplek of werkervaringsplaats?

Stuur je vraag over stages via het contactformulier "contact met recruitment" onder aan deze pagina. Vragen over een werkervaringsplaats kun je sturen naar werkervaringsplaatsen@eindhoven.nl.