Solliciteren

Wil je het maken voor Eindhoven? Dan maken we graag kennis!

Zo solliciteer je

  • We lezen graag wat jij wil komen maken voor onze stad. Schrijf een motivatiebrief over wat jij wil bijdragen. En natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw cv.
  • Solliciteren kan alleen online via de button rechts bovenaan elke vacature. Niet via mail of post.
  • We nemen geen open sollicitaties in behandeling. Wel kun je een vacature-alert aanmaken, zodat je altijd op de hoogte bent van onze actuele vacatures.

Dit is de procedure

We bekijken je brief en cv samen met een paar collega's. Als we je uitnodigen voor een gesprek, zorgen we ervoor dat jij meteen kennis met ze kunt maken. Zo krijg jij een goed beeld. En het is ook fijn voor ons. Want een blik vanuit meerdere invalshoeken vinden we erg belangrijk. Als we je uitnodigen voor een gesprek, ontvang je via e-mail een korte uitleg.

We leggen in sollicitatiegesprekken vaak casussen voor uit de praktijk. Zo krijg jij een goed beeld met welke vraagstukken je te maken krijgt. En het geeft ons de kans om jou objectief te beoordelen. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Als je komt werken voor Eindhoven hebben we ook een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Via mail houden we je op de hoogte. Heb je eerder of tussentijds vragen? Neem dan contact op met de collega die bij de vacature staat.