Onze organisatie

Eindhoven is continu in ontwikkeling. De stad bruist van de energie en dit merk je ook in onze organisatie. 

De stad Eindhoven

Eindhoven is de stad van techniek, design en kennis, Een stad die bruist van de energie. En die weet wie ze is en waar ze goed in is. Die gelooft in haar eigen kunnen en gaat voor het hoogst haalbare. Trots en nieuwsgierig.

Daardoor is Eindhoven de laatste jaren flink gegroeid. Dat brengt veel moois met zich mee. Maar ook uitdagingen. Want een drukkere stad maakt samenleven complexer. Als organisatie balanceren we daarom tussen het verder ontwikkelen van de stad en het goed passen op de stad. Zodat het in Eindhoven voor iedereen fijn en veilig is, en iedereen er mee kan doen.

De gemeente Eindhoven

Of je nu direct of indirect werkt voor de stad, bij ons krijg je volop de ruimte om je talenten in te zetten en te ontwikkelen. In een organisatie die inclusiviteit en vitaliteit heel belangrijk vindt. En die werkt volgens 3 kernwaarden:

Samenwerking
Niemand kan zijn werk doen zonder collega’s. Of zonder samen te werken met mensen en organisaties in Eindhoven of daarbuiten.

Vertrouwen
In jezelf en in elkaar. Dat is cruciaal om fijn te werken, te leren en resultaten te boeken.

Eigenaarschap
‘Ervan zijn’. Heldere rollen, duidelijke afspraken, nemen van verantwoordelijkheid. Want dan boeken we het beste resultaat voor de stad.

Wij maken samen Eindhoven. Doe je mee?