Onze organisatie

Eindhoven is continu in ontwikkeling. De stad bruist van de energie en dat is ook in onze organisatie voelbaar.

De stad Eindhoven

Eindhoven is dé stad van innovatie, technologie, design en vooral van toekomst. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Daarmee veranderde het bedrijf de stad in een industrieel succesverhaal. Google maar eens het woord 'innovatie'. De eerste beelden die je ziet zijn niet voor niets gloeilampen. Kortom, Eindhoven is een stad die barst van de energie.

Eindhoven is de laatste jaren flink gegroeid. Dat brengt veel moois met zich mee. Maar ook uitdagingen. Want een drukkere stad maakt samenleven complexer. Als organisatie balanceren we daarom tussen het verder ontwikkelen van de stad en het goed passen op de stad. Zodat het in Eindhoven voor iedereen fijn en veilig is. En iedereen er mee kan doen.

Gemeente Eindhoven

Of je nu direct of indirect werkt voor de stad, bij ons krijg je volop de ruimte om je talenten in te zetten en te ontwikkelen. In een organisatie die inclusie en vitaliteit heel belangrijk vindt. En die werkt volgens drie kernwaarden:

Samenwerken

Niemand kan zijn werk doen zonder collega’s. Of zonder samen te werken met mensen en organisaties in Eindhoven of daarbuiten.

Vertrouwen

In jezelf en in elkaar. Dat is cruciaal om fijn te werken, te leren en resultaten te boeken.

Eigenaarschap

‘Ervan zijn’. Heldere rollen, duidelijke afspraken, nemen van verantwoordelijkheid. Want dan boeken we het beste resultaat voor de stad.

Eindhoven, werk waar je voor staat. Waar sta jij voor?