Jessy Brands (HR stagiair)

Ik ben Jessy Brands. 26 jaar en afstudeerstagiaire Recruitment & Employer Branding. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Human Resource Management van Fontys Hogescholen. Tijdens mijn stage werk ik twee dagen per week mee om ervaring op te doen. Verder onderzoek ik hoe we het inwerkproces van nieuwe collega’s kunnen verbeteren.

Wat maak ik als HR stagiair voor Eindhoven?

Tevreden nieuwe medewerkers! Want als je je welkom voelt en goed wordt ingewerkt, voel je je sneller op je plek, gaat het werk soepeler, ben je blij. Dat is het doel van mijn onderzoek: een bruikbaar advies met concrete handvatten om het inwerkproces te verbeteren. We willen immers een fijne werkgever zijn waar je graag komt en blijft werken.

Stagiair van gemeente Eindhoven werkend achter een laptop

Met wie maak ik dat?

Samen met mijn collega’s van de sector Personeel & Organisatie en andere collega’s die mee willen denken over inwerkprocessen. Daarnaast heb ik contact met andere organisaties, zodat we van elkaar kunnen leren.

Voor wie maak ik dat?

Voor iedereen die werkt en komt werken bij de gemeente Eindhoven. Want hoe beter iedereen is ingewerkt en hoe meer plezier we in ons werk hebben, hoe sneller en beter we ons werk voor de stad kunnen doen.  

Wij maken samen Eindhoven.