Ilse Jacobs (BOA)

Ilse Jacobs, en sinds twee jaar werkzaam bij de gemeente Eindhoven. In twee functies. Ik ben toezichthouder Drank- en Horecawet. En werk als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA), in het team Parkeren. Elke dag is anders. Ik start met een briefing samen met mijn collega’s, maar hoe de dag gaat verlopen weet je nooit. Mijn werk is  heel dynamisch, divers en vrij! Je weet nooit wat er op straat gebeurt. Dat maakt het ook heel erg leuk. Samen met mijn collega Niels heb ik een eigen instagramaccount: boa_ilse_niels. Neem maar eens een kijkje, je krijgt een goede indruk van ons werk!

Wat maak ik als BOA voor Eindhoven?

Ik  werk aan een veilig en leefbaar  Eindhoven, voor de inwoners en bezoekers. Ik controleer vergunningen, ben aanspreekpunt voor inwoners en draag bij aan een goed verloop van evenementen in Eindhoven. Je kunt me tegenkomen op mijn mountainbike in de stad samen met één van mijn collega’s.

Met wie maak ik dat?

Als BOA werk ik veel samen met collega’s, de politie, de brandweer, de ambulancedienst, maar vooral met inwoners. Voor mijn werk als toezichthouder heb ik veel contact met de Horeca Voedsel- en Warenautoriteit en de douane. In welke rol ik ook zit: het is belangrijk om zaken goed met elkaar af te stemmen en goed samen te werken.

Voor wie maak ik dat?

Voor iedereen die in Eindhoven woont, verblijft of een bezoekje aan de stad brengt.

Wij maken samen Eindhoven.