Colofon

De website werkenvooreindhoven.nl is voor iedereen die geïnteresseerd is in werken bij de gemeente Eindhoven. Je leest hier hoe je van onze website gebruik kunt maken. En wat wij doen om zo toegankelijk mogelijk te zijn.

Proclaimer

De sector Personeel & Organisatie van de gemeente Eindhoven is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan de website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Zie je toch iets wat volgens jou niet klopt? Geef het dan door via ons contactformulier

Privacy

Als je bij ons solliciteert, vragen we om jouw persoonsgegevens. Daarmee gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om. De gegevens die je via de website verzendt, komen in een beveiligde database. Die is alleen toegankelijk voor de sector Personeel & Organisatie van de gemeente Eindhoven en voor collega’s die betrokken zijn bij de selectie.

We gebruiken jouw gegevens om te bepalen of je geschikt bent voor een functie en voor het maken van interne rapportages. Het komt voor dat we kijken wat we online over je vinden. En/of achteraf vragen of je jouw sollicitatie-ervaring met ons wilt delen, zodat we daarvan kunnen leren.

We houden jouw gegevens maximaal 1 jaar in onze database en delen ze niet met andere organisaties. Door je sollicitatie geef je toestemming voor de verwerking van jouw gegevens.

Soms is het nodig jouw persoonsgegevens te delen met verwerkers. Zo kunnen we voor het verwerken van jouw persoonsgegevens partijen inschakelen die aan te merken zijn als verwerker in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij sluiten met deze verwerkers een verwerkersovereenkomst die voldoet aan de eisen die de AVG daaraan stelt.

Als je contact met ons opneemt via chat of social media zoals Facebook of Twitter, houd er dan rekening mee dat we geen persoonlijke informatie geven en jou ook niet om persoonlijke informatie vragen. Als je een persoonlijke vraag hebt, helpen we je telefonisch verder of verwijzen we je naar het beveiligde online aanvraagformulier.

Voor meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens, kijk op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens

Vacature-alert

Je kunt een vacature-alertaanmaken. Bij elke nieuwe vacature die we publiceren sturen we je een mail. Alleen daarom vragen we naar jouw e-mailadres. We gebruiken het dus niet voor andere doeleinden. Je kunt je op elk moment afmelden via een button onderaan elke mail.

Toegankelijkheid

We maken onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Hiervoor volgen we de toegankelijkheidseisen volgens WCAG 2.0. Zo is de website voor iedereen toegankelijk. Lees meer in onze toegankelijkheidsverklaring.

Hulp bij het lezen van teksten

Met de Leeshulp kun je de tekst op deze website laten voorlezen, het lettertype vergroten, de kleur veranderen en de tekst laten vertalen in een andere taal.