Alexandra van der Lee

Ik ben Alexandra van der Lee, sectorhoofd publiekscontacten. Samen met 150 medewerkers ben ik verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de inwoners van Eindhoven. Zoals het beantwoorden van vragen via telefoon, chat en mail. En bijvoorbeeld het verstrekken van reisdocumenten en uittreksels, het opleggen en innen van belastingen en het organiseren van de verkiezingen

Wat maak ik voor Eindhoven?

Dienstverlening die nóg beter aansluit bij de vraag van de inwoner. Neem nou een paspoort. Dat kun je op afspraak aanvragen en ophalen. Op verzoek brengen we het ook bij je thuis of op je werk. En het verlengen van je rijbewijs kan zelfs al online!

Met wie maak ik dat?

Natuurlijk met alle collega’s die iedere dag voor Eindhoven werken. En met de Eindhovenaren zelf. We vragen ze regelmatig hoe we het nóg beter kunnen doen. Bovendien leren we veel van opmerkingen over onze dienstverlening en vragen die mensen aan ons stellen. En zeker ook van klachten. Allemaal kansen om het nóg beter te doen als gemeente.

Voor wie maak ik dat?

Voor alle Eindhovenaren! Wat ik zo bijzonder vind aan Eindhoven is de samenwerking tussen bedrijfsleven, inwoners, kennisinstituten en overheid. Samen bouwen aan de meest energieke stad van Nederland: dat is mijn drijfveer!


Wij maken samen Eindhoven.