Starters

Je begint je loopbaan bij de gemeente Eindhoven. Met 2400 collega’s binnen 14 sectoren: de gemeente Eindhoven is groot. Volop kansen op leuk én zinvol werk dus. En de mogelijkheid om je te ontwikkelen, binnen en buiten je eigen vakgebied. Om door te stromen, een opleiding te doen. Noem maar op. Ook belangrijk: de sfeer. Die is informeel. Bij ons mag je nieuwsgierig zijn. Kritisch zijn. Vragen stellen. Met ideeën komen. Juist daarom komen we graag met jou in contact. Want actuele kennis en een frisse blik: daar houden we van. En wat te denken van de stad waar je voor werkt. Google maar eens op ‘Eindhoven’ en laat je inspireren.

De ontwikkeling van een starter bij de gemeente Eindhoven

Waar kun je op rekenen?

Naast goede arbeidsvoorwaarden heb je als starter bij de gemeente Eindhoven doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Je kan zowel horizontaal als verticaal doorgroeien. Voor alle medewerkers is er de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen via onze eigen Eindhoven Academie. Als starter bij de gemeente Eindhoven heb je impact op de stad en de inwoners van Eindhoven. Jouw werkzaamheden maken de stad Eindhoven beter leefbaar en socialer of de organisatie sterker. Het is werk met impact. Wij maken samen Eindhoven. Extra leuk: als jonge professional kun je aansluiten bij ons jongerennetwerk 040VOLT. Daar ontmoet je leeftijdsgenoten en doe je mee aan inspirerende bijeenkomsten.

Traineeships

Onze traineeships bieden je de kans om de politiek van dichtbij mee te maken. Om betrokken te zijn bij de besluitvorming, in contact te staan met burgers en om vorm te geven aan de toekomst van Eindhoven. 

Traineeship woningtoezicht
Het traineeship woningtoezicht is een intensief leer- en ontwikkelprogramma dat je de kans geeft om je te ontwikkelen tot vakspecialist op het gebied van woningtoezicht. Als trainee ga je aan de slag met het toezicht op veilig gebruik van bestaande panden en het tegengaan van woonoverlast. Met extra aandacht voor kamerbewoning en woningsplitsing. Allemaal termen die we je gaan leren. Je hebt direct impact op de leefbaarheid van Eindhoven. Meer weten? Lees verder op de pagina over het traineeship.

Traineeship 'De Toekomst van Brabant'
De Toekomst van Brabant’ is een samenwerkingsverband van een aantal grote en kleine gemeenten, een waterschap en de provincie Noord-Brabant. Ieder jaar gaan zo’n 24 nieuwe trainees aan de slag bij de deelnemende organisaties. Ze wisselen 3 keer van organisatie en werken daar 8 maanden aan opdrachten. Daarnaast volgen ze een intensief opleidingsprogramma. Dat bestaat uit 3 leerlijnen: overheid, persoonlijk leiderschap en sociale vaardigheden.

Interesse?

In ons vacatureoverzicht zie je welke vacatures we op dit moment hebben. Interesse? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv. Staat ‘jouw’ vacature er niet bij? Dan hebben we op dit moment helaas geen functie voor je. Een tip: maak een job-alert aan. Dan krijg je automatisch een seintje als we nieuwe vacatures hebben. 

Starters bij de gemeente Eindhoven

Dit is de procedure

We bekijken je brief en cv samen met collega's die al bij ons werken. Als we je uitnodigen voor een gesprek, zorgen we ervoor dat jij meteen kennis met ze kunt maken. Want een blik vanuit meerdere invalshoeken vinden we erg belangrijk.