Professionals

Noem een functie, en wij hebben hem. Want onze organisatie is groot. 2400 medewerkers, in 14 sectoren. Het werk verandert voortdurend. Want de ontwikkelingen staan nooit stil. Dat maakt dat je elke dag geprikkeld wordt. Om samen met je collega’s met ideeën, vragen en oplossingen te komen. Je verder te ontwikkelen. Binnen én buiten je eigen vakgebied.  De sfeer is informeel. Volop ruimte om je te laten zien en horen. Dat willen we dan ook graag. Als je bij de gemeente Eindhoven werkt, dan werk je altijd voor de stad. Direct of indirect. Jouw werk heeft impact. Op een stad die altijd in beweging is. 

De ontwikkeling van een professional bij de gemeente Eindhoven

Video over de ontwikkeling van een professional bij de gemeente Eindhoven

Waar kun je op rekenen?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kan je als professional bij de gemeente Eindhoven rekenen op de mogelijkheid om door te groeien als professionalVia onze Eindhoven Academie kan je cursussen en trainingen volgen. We stimuleren de ontwikkeling van onze medewerkers. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om thuis te werken. De organisatie is continu in ontwikkeling. Eindhoven kan niet zonder professionals, wij maken samen Eindhoven.

Interesse?

In ons vacatureoverzicht zie je welke vacatures we op dit moment hebben. Interesse in een functie? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv. Staat ‘jouw’ vacature er niet bij? Dan hebben we op dit moment geen functie voor je. En heeft solliciteren geen zin. Een tip: maak een job-alert aan. Dan krijg je automatisch een seintje als we nieuwe vacatures hebben.

Professionals bij de gemeente Eindhoven

Dit is de procedure

We bekijken je brief en cv samen met collega's die al bij ons werken. Als we je uitnodigen voor een gesprek, zorgen we ervoor dat jij meteen kennis met ze kunt maken. Want een blik vanuit meerdere invalshoeken vinden we erg belangrijk.