Helen Vereijken (projectondersteuner)

Hoi! Helen Vereijken, 59 jaar en al 20 jaar werkzaam bij de gemeente Eindhoven. Ik heb een financiële achtergrond. De eerste 14 jaar heb ik dan ook bij onze financiële afdeling gewerkt. In 2013 kreeg ik de kans om me verder te ontwikkelen tot projectondersteuner Jeugd in Beeld (JIB). Dat heb ik bijna 3 jaar met veel passie en plezier gedaan. Daarna heb ik bij leerlingenvervoer gewerkt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds een klein jaar ben ik weer projectondersteuner. Nu op de afdeling Verkeer, Milieu en Duurzaamheid. Superleuk, want ik krijg veel verantwoordelijkheid en kansen. En mijn baan is heel afwisselend en uitdagend.

Wat maak ik als projectondersteuner voor Eindhoven?

Ik publiceer verkeersbesluiten in de Staatscourant en het weekblad Groot Eindhoven. Zo blijven onze inwoners op de hoogte. Ook adviseer ik over aanvragen voor laadpalen, maak ik verkeerstellingen en opdrachtbrieven. Daarnaast ondersteun ik projectleiders bij kleine en grote projecten zodat zij zich met de grote lijnen bezig kunnen houden. Een voorbeeld: voor de Groene Zone help ik mee met de administratie. Dat is een project voor zonnepanelen voor Eindhoven en 11 regiogemeentes. Ook help ik op dit moment bij het organiseren van het ITS European Congres op de Automotive Campus in Helmond. Vol demonstraties van Smart Mobility (vervoer voor de toekomst). Heel interessant en echt ontzettend leuk om te doen!

Met wie maak ik dat?

Samen met veel collega’s en projectleiders binnen onze organisatie. Maar ook met externen zoals de politie, Rijksdienst Wegverkeer en Rijkswaterstaat.

Voor wie maak ik dat?

Voor mijn collega’s, maar vooral voor de inwoners van onze mooie stad Eindhoven.

Wij maken samen Eindhoven.