Esmee en Marian

Wij zijn Esmee (rechts op de foto) en Marian (links op de foto). We vertellen samen ons verhaal, omdat we heel nauw samenwerken. En daar zijn we trots op. Maar eerst stellen we ons even aan je voor. Esmee: 28 jaar, sinds oktober 2017 sociaal wetenschappelijk onderzoeker. Marian: 41 jaar, sinds januari 2015 werkzaam als gebiedsanalist.

Wat maken wij voor Eindhoven?

Wij verzamelen en analyseren data & informatie (zoals signalen van bewoners uit buurten) op het gebied van leefbaarheid, veiligheid in de stad en nog veel meer. Esmee focust zich meer op stedelijke analyses, Marian op gebiedsgerichte analyses. Zo weten wij hoe jouw buurt, wijk of stad er voor staat. Met datagedreven inzichten adviseren wij collega’s, om de stad beter en aantrekkelijker te maken.

afbeelding van 2 collega's aan een tafel in overleg

Met wie maken wij dat?

Met elkaar, inwoners, andere collega’s en partners, zowel in Eindhoven als daarbuiten. Zo werken we bijvoorbeeld veel samen met het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voor wie maken wij dat?

We doen ons werk voor de inwoners van de stad. Want een goede duiding van cijfers en onderzoeksresultaten is essentieel om Eindhoven continu te verbeteren.

Wij maken samen Eindhoven.