Christine Meuwissen (HR-Manager)

Hallo! Ik ben Christine Meuwissen en alweer 25 jaar werkzaam bij de gemeente Eindhoven. Altijd binnen het vakgebied Human Resources (HR). Op dit moment ben ik HR-manager. De relatie tussen mens en werk boeit mij enorm. Wat het werken bij de gemeente Eindhoven zo leuk maakt? Ik krijg veel ruimte om nieuwe stappen te zetten en steeds weer een andere rol te vervullen. Zo blijf ik  mezelf ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Wat maak ik als HR-manager voor Eindhoven?

Ik adviseer, coach en faciliteer leidinggevenden binnen het Ruimtelijk Domein. Dit doe ik op het gebied van ontwikkel- en organisatievraagstukken. Daarnaast help ik ze bij hun HR-taken . Een paar voorbeelden: HR-beleid, arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, vitaliteit, ziekteverzuim, personeelsplanning, gesprekscyclus, opleidingen en loopbaanontwikkeling.

Met wie maak ik dat?

Samen met de leidinggevenden binnen het Ruimtelijk Domein. Maar ook met mijn collega’s van HR. We delen onze kennis om processen te optimaliseren en projecten te draaien. Zo sluit onze dienstverlening optimaal aan op de behoeften van leidinggevenden en medewerkers.

Voor wie maak ik dat?

Voor de stad Eindhoven. Als mijn collega’s op de juiste plek zitten en al hun talenten kunnen benutten, bouwen we samen verder aan deze prachtige stad.

 Wij maken samen Eindhoven.